AdMaHa Massage - Pijn de baas

ANDERE BEHANDELINGEN

 

Oedeem - Lymfedrainage

 

Vocht in de weefsels kan snel worden afgevoerd met de technieken van Manuele Lymfedrainage. Wij passen deze techniek toe indien nodig (bijvoorbeeld als voorbehandeling). Ook bij aanhoudende klachten van bijvoorbeeld holtes na een verkoudheid kan deze methode doeltreffend zijn.

 

Shiatsu massage/ Voetreflexmassage

 

Shiatsu massage is een energetische drukpuntmassage die het autonome zenuwstelsel in balans brengt, waardoor het hormonale systeem beter gaat werken. Bij gezondheidsproblemen vinden we op en in het lichaam vaak plekjes met een afwijkende temperatuur en weefselspanning. Ook is er vaak sprake van pijn. Deze punten worden in verband gebracht met allerlei klachten, en vallen veelal samen met “triggerpoints”, zoals hiervoor omschreven vaak verantwoordelijk voor onbegrepen pijnklachten. Shiatsu zorgt zo voor lokale pijnbestrijding en spierontspanning.

Voetreflexmassage is een rustige (drukpunt)massage van de voeten en onderbenen die u helemaal tot rust kan brengen. Ook aanbevolen voor kinderen met hyperactiviteit.

 

Sportmassage

 

Sporters die beter willen presteren doen er goed aan hun spieren regelmatig te laten masseren. De afvalstoffen in de spieren worden hierdoor sneller en beter afgevoerd en de spieren beter doorbloed. Ook kan door sportmassage een dreigende blessure sneller worden onderkend en dus voorkomen.

Ontspanningsmassage

 

Veel last van spanning? Emotionele spanning heeft een enorme invloed op de spanning van de spieren. Het veroorzaakt verkramping, verkeerde houding, rug- en nekklachten. Een ontspanningsmassage brengt uw spieren tot rust en geeft nieuwe energie. Dit kan ook door middel van warme stenen (hotstone massage).

 

Aanvullende adviezen/ combinatietherapie

 

Massage gaat vaak vergezeld van leefstijltherapie en adviezen. Mentale balans is voor iedereen de belangrijkste basis. Het is mogelijk een advies op maat toe te voegen aan de therapie.

 

Copyright © All Rights Reserved