AdMaHa Massage - Pijn de baas

 

CHRONISCHE PIJN

Pijn, en vooral chronische pijn, zorgt voor een scala aan (negatieve) emoties, die zichzelf versterken: teleurstelling, moedeloosheid, angst, depressie, radeloosheid, verdriet. Waarschijnlijk herkenbare ervaringen waar u samen met uw omgeving in vastloopt. Ook worden veel en steeds meer bewegingen vaak beperkt, waardoor u in een kettingreactie terecht komt. Als u ook het gevoel, of zelfs de mededeling hebt gekregen dat u bent “uitgedokterd”, dan kan de therapie van AdMaHa voor u een uitkomst zijn. AdMaHa gelooft niet in “leer er maar mee leven”, omdat we uit eigen ervaring weten wat er in je omgaat als je moet leven met constant terugkerende pijn.

 

 

 

 

Triggerpointtherapie, ons specialisme, gaat ervan uit dat pijn en bewegingsbeperking worden veroorzaakt door een plaatselijke verkramping in een spier, vaak op een heel andere plek in het lichaam. Deze verkramping zorgt voor pijn die uitstraalt en gevoeld wordt op een heel andere plaats. Dat is ook de reden dat veel therapieën niet bij de kern van uw probleem komen. Er is echter een vrij strak omschreven patroon welke spieren waar in het lichaam klachten kunnen veroorzaken. Systematisch en stapsgewijs werken wij samen met u naar de oplossing, en schakelen boosdoeners uit. Het verhelpen van klachten op een duurzame manier en de cliënt inzicht te geven in zijn/haar lichaam, en signalen te leren herkennen om herhaling te voorkomen.

Ook hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door verkrampingen in nek-, schouder- en halsspieren, die effectief kunnen worden behandeld door middel van deze therapie.

 

Copyright © All Rights Reserved