AdMaHa Massage - Pijn de baas

UW THERAPEUT

 

Mijn naam is Annemarie van Hattum. Ik heb sinds 2006 mijn diploma sportmassage, en vanaf 2008 ben ik officieel sportmassage-therapeut. Daarna heb ik mij nog verder verdiept in de klachten en problemen die “triggerpoints” in het dagelijks leven kunnen geven en op welke wijze deze te behandelen en op te lossen zijn. Hiervan heb ik inmiddels mijn specialisatie gemaakt.

 

Mijn motto is: Mensen weer in beweging krijgen.

 

Mensen boeien, kansen benutten om negatieve ervaringen ombouwen in positieve, zijn mijn drijfveren.

De opleiding sportmassage als startpunt, en tevens cursussen als bewegingsanalyse, manuele lymfedrainage en blessurepreventie ben ik gaan volgen naast mijn werk als boekhoudster/belastingadviseur, secretarieel medewerkster, en personeelsfunctionaris. In eerste instantie uit interesse, maar al snel heb ik de kennis ingezet om de mensen die mij lief zijn te helpen.

 

De mogelijkheden en duurzame oplossingen om hiermee mensen te helpen met hun diverse lichamelijke problemen grepen mij aan. Ik besloot hiermee mijn praktijk vorm te geven. Zelf heb ik een positieve wending kunnen geven aan de verschillende (gezondheids)problemen waarmee ik in mijn leven te kampen kreeg. Daardoor weet ik mij bijzonder goed in te leven in uw gevoelens en problemen. De optelsom van alle oplossingen die ik voor mijzelf en cliënten heb toegepast wil ik graag met u delen.

 

 

Copyright © All Rights Reserved